Aromastream

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
€ 51,00

De aromastream is geschikt voor iedere ruimte; met name in instellingen wordt dit apparaat gebruikt, waar men beter niet met water en/of een waxinelichtje wilt werken. Water vanwege de legionellabacterie en open vuur is al helemaal af te raden natuurlijk.
De etherische olie wordt d.m.v. een ventilator in de lucht gestuurd zonder dat ook maar enige warmte gebruikt wordt. Het toestel mag zonder toezicht of tijdens het slapen zonder gevaar blijven werken. Er een timer tussen plaatsen is een optie wanneer men alleen voor een bepaalde tijd de streamer wil laten verstuiven.
Onderaan het toestel zit een cartouche (filter) waarop 5 tot 10 druppels etherische olie aangebracht worden. De cartouche dient wel uit het toestel gehaald te worden, voordat u er de etherische olie op druppelt. Verbinden met het stroomnet, schakelaar op stand I (voor ruimtes tot
50 m²) of op stand II (tot 100 m²) zetten, en genieten maar.

Tip: Als de geur van een olie is verdwenen, kan u een andere olie op de cartouche druppelen. U kan ook voor elke olie die u gebruikt, een andere cartouche nemen. Ook kan u elk vakje van de cartouche voor een andere olie gebruiken, en dit aan de rand aanduiden. Wanneer de cartouche volledig verzadigd is na langdurig gebruik, dan dient u deze cartouche te vervangen. Geen verder onderhoud nodig.

© 2009 - 2023 Kamille&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel