Bamboo Ultrasone vernevelaar (Uitverkocht en niet meer leverbaar).

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 89,00

De verstuiver "BAMBOO" is een prachtig vormgegeven apparaat (Japans design) voor het verdampen van essentiële oliën en aromatische waters (bv. rozenhydrolaat). Het is ook een luchtbevochtiger, luchtzuiveraar en ionisator.

Afmetingen: 24 (H)x15 (B)x 8 (D)

De Bamboo produceert via ultrasoontechnologie een fijne mist van etherische olie en water. De partikeltjes zijn zeer klein: 5µ, waardoor de etherische olie zeer diep in de longen indringt en uiterst snel opgenomen wordt. Een ander voordeel is dat dikvloeibare oliën zoals bijv. benzoë en sandelhout gemakkelijk verstoven kunnen worden. Aan dit procedé komt geen warmte te pas. Gevoelige etherische oliën (citrussen, dennen, sparren...) blijven optimaal actief. Onderaan het toestel zit een filter, met een zeldzaam natuurlijk mineraal erin. Dit zorgt ervoor dat een constante stroom aan negatieve ionen (2000/cm³) geproduceerd wordt. De negatieve ionen hebben een dubbele functie. Zij verbeteren de zuurstofopname. En wanneer zij in contact komen met elektrisch positieve polluenten, zorgen zij ervoor dat deze geneutraliseerd worden. De filter is tevens een gepatenteerde "lysozyme" filter die de lucht die erdoor gaat quasi steriliseert: de filter neutraliseert tot 99.9% van de micro-organismen. De koude mist bevat ook nog een kleine hoeveelheid vitamine C. Deze zit in de filter en wordt langzaam in de atmosfeer losgelaten. Op dit punt kan de filter tot 2 jaar actief zijn. Voor een optimale werking wordt wel aangeraden de filter jaarlijks te vervangen.

Door de aanwezige timer kan men de Bamboo 30 seconden de gekozen olie laten verdampen en 15 seconden niet, of men kan ervoor kiezen om het toestel een uur continu aan te zetten. Daarna, of ook als er geen water meer in het reservoir is, slaat de Bamboo automatisch af. Hij kan dus ook veilig gebruikt worden in de slaapkamer. En u hoort enkel een zacht, rustgevend gekabbel van water.

© 2009 - 2023 Kamille&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel