U kunt hier terecht voor producten en advies op het gebied van aromatherapie en gemmotherapie.

Deze webwinkel is nog niet volledig ingericht dus neem vaker een kijkje en wellicht dat er dan iets voor u bij zit.

Als natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur kan ik u helpen een keuze te maken door bijv. het inzetten van gemmotherapie i.c.m. een aromazorgproduct (een samenstelling van een basisolie met daaraan teogevoegd diverse etherische oliën). Deze combinatie is bij heel veel mensen zeer doeltreffend gebleken.
Ook ben ik gekwalificeerd in het voorschrijven van Schüssler celzouten. Aromatique Kamille. Aan de Broekboomstraat 5, 7131DT te Lichtenvoorde ontvang ik u graag voor een persoonlijk consult. Ook voor het afhalen van producten kunt u daar - op afspraak - terecht. 

De mogelijkheid bestaat om een product te laten samenstellen door Kamille&Co, voor vele uiteenlopende klachten. Hierbij kunt u denken aan klachten zoals pees- of gewrichtsontstekingen, jeuk bij huidklachten door bijv. eczeem of schimmelinfecties, maar ook een olie ter ontspanning bij gespannen zenuwen of innerlijke onrust.

Kamille&Co heeft ook de zorgspecials van "de Levensboom", (opleidings)centrum voor complementaire zorg.
Heel veel teverden cliënten die eerder een gordelroosproduct bestelden, kwamen later  terug met een andere zorgvraag. 

Voor vragen kunt u mij een berichtje sturen via deze site of vul het contactformulier op mijn website http://www.kamille-en-co.nl in. Bellen mag ook op het aldaar vermelde nummer. 

De rubrieksfoto's zijn met tostemming van Wouter van de Weerd geplaatst. Ook enthousiast geworden voor zijn wondermooie werk? Surf dan naar http://fotoblog.vdweed.net.

Bekijk ook www.mijnwebwinkel.nl/winkel/gemmotherapiewinkel

Tot ziens op mijn website!

Met een vriendelijke groet, Team Kamille. 

      

logo2.jpg

© 2009 - 2024 Kamille&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel