Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Jaap
  In de eerste kwartaal van 2011 (bijna 9 jaar geleden..) kreeg ik plotseling heftige gordelroos, helemaal rondom het middel op een groot oppervlak. De pijnen waren afschuwelijk. Na verloop van tijd en ten einde raad heeft mijn vrouw op een zondag (!) bij Kamille & Co een fles van 50ml gordelroosolie mogen afhalen van Olga en zijn haar daar nog altijd dankbaar voor. 2 dagen geleden kreeg ik plotseling weer een aanval van gordelroos, nu aan de binnenkan van rechter-been. Gelukkig hadden we nog een beetje olie uit 2011 voorradig en hebben de plek meteen behandeld. Nu, na 2 dagen is de pijn gezakt en vrijwel verdwenen. We hebben meteen nieuwe olie besteld en tevens voor (schoon)-moeder die ernstige zenuwpijnen in de benen heeft. Hopelijk helpt het ook haar van de pijnen af.
  HULDE voor Olga en haar Kamille & Co want ze helpt mensen met afschuwelijke gordelroos pijnen
 • Geplaatst door CATHERINE
  Helpt gordelroosolie ook bij zenuwpijn na gordelroos
 • Geplaatst door Anja Betten
  geinteresseerd
 • Geplaatst door Henny Wolters
  Hallo Olga,
  Heel fijn dat je de p.h.n. olie per post wilt verzenden,
  ik zal het geld meteen overmaken.
  ik hoop dat ik er ook baat bij heb.
  Ik zal het je laten weten.
  Hartelijke groet: Henny.
 • Geplaatst door Gina van leeuwen
  De gordelroosolie PHN is pijn stillend. Mijn vader heeft ernstig longemfyseem (24/7 zuurstoftherapie). Omdat hij helaas al !zoveel reguliere medicatie slikt ben ik op zoek gegaan voor veel van zijn kwalen in verschillende complementaire geneeskunden. Het onderdeel essentiële Olieen kwam ik ook tegen maar heb er toen niets mee gedaan. Tot hij er gordelroos in nek, hoofd, en gezicht kreeg. De zweren waren na 2 weken weg maar de zenuwpijnen zijn verschrikkelijk. Na onderzoek kwam ik uit BIJ Olga en Kamille en co.
  Wat een fijne olie. Mijn vader heeft qua luchtjes nooit ergens tegen gekund. Hij vind en vond alles stinken. Maar niet de olie. Wat werk het goed. Bedankt Olga! We smeren het soms 4 tot 5 keer per dag op wat plekken waar hij pijn heeft. Langzaam zakt het dam weg.
 • Geplaatst door Joska
  Kan ik ook meteen de 2e module cursus volgen en is dit n onlinecursus?

  Vrgr
 • Geplaatst door john
  Gordelroos in hals en haarlijn binnen 2 weken geen pijn en jeuk meer na gebruik van uw gordelroos olie, bedankt.
  Mijn vrouw heeft artrose in de vingers (kromme vingers en ontstekingen in de vingerkootjes) de gordelroos olie hier ook meer eens voor gebruikt ook hier de ontstekingen in korte tijd verdwenen.
 • Geplaatst door j vesters
  Ik heb 5 ml flesje 'dreamland' compositie, vindt dit niet op de site. Kanik dat rechtstreeks bij u bestellen ?
 • Geplaatst door Olga
  Lieve Marie,

  Met een blij hart lees ik je review nog een keer en ben zo dankbaar met de erkenning, niet alleen van mijn vakkennis, maar zeker ook van de toegevoegde waarde van het persoonlijk maken van de producten die jij - zonder dat ik er veel de nadruk op had gelegd - hebt weten op te pikken door je "weten". Mijn dank is groot!

  Reactie op het vorige bericht. Olga Hulzink, eigenaar Kamille&Co...... geen Fake news :-)
 • Geplaatst door Marie
  Als je ruim 3 maanden in toenemende mate aan de gijzeling en geseling van gordelroos bent overgelaten, tevergeefs alles hebt ingezet ,van de reguliere chemicaliën en zware pijnstillers, je failliet bent aan de niet vergoede mogelijke verlichtende zelfhulpmiddelen en als een wonder op de link van Kamille& Co wordt geattendeerd ,ga je daar middernacht met verwondering lezen. Je laat alle argwaan en wantrouwen varen , (want alle medicatie leek tot nu toe een bondgenoot in de marteling door het monstervirus ) en gaat op je intuitie af. Als je de dankbare berichten van lotgenoten leest groeit je hoop en het vertrouwen in deze moderne "Florence Nightingale". Uitgeput van pijn bestel je gordelroosolie, special herbs,en "extra Strong" want de pijnen zijn immers niet " light". De volgende dag een vriendelijk telefoontje van Olga en ja het gaat direct op de post. Vanmiddag arriveerde mijn pakket en met bonkend hart vloog ik de douche in, om dan op schone huid te smeren. Afgelopen maanden zijn "sanitaire stops" en douchebeurten ook stress momenten geworden. Inwendige wonden branden intens bij het contact met gechloord water. Inmiddels schoon , pak ik aarzelend , stiekem toch bang om teleurgesteld te worden, de flesjes .
  Medepatienten, wat een opluchting en vreugde als zowel geurzintuigen als pijnzintuigen met applaus lijken te juichen.
  Yes !! Elke belofte werd waarheid en ik voeg me oprecht dankbaar bij alle gebruikers van deze mooie ,zorgvuldig samengestelde producten. Een gevoelsmens merkt de toevoeging van aandacht en holistische kijk van Olga aan haar kennis .
  Bij de aanvalskracht van een virus bekend als "Virulentie ", krijgt de patiënt een tegenkracht door de producten . Immers ontspanning en troost zijn broodnodig om je weerstand weer op te vijzelen.
  Vanuit mijn eigen praktijk zal ik blijven shoppen voor mijn cliënten. Na 3 maanden een rustige avond en nacht ? Het leven heeft weer de promesse van feest !
 • Geplaatst door albert stevens
  Ik heb al 3 maanden gordelroos maar heb geen blaasjes meer, maar wel pijn in de rechterkant van mijn gezicht en een dood gevoel in mijn mond aan die zijde. Het lijkt net of ik een kies heb laten trekken met verdoving, dat gevoel heb ik ook constant. Is daar ook olie voor om pijn te verzachten?
 • Geplaatst door Tanis
  23 febr gordelroosolie binnen gekregen, gelijk met smeren begonnen na twee dagen van de pijn af. de blaasjes bijna verdwenen. super die olie ,ben blij dat ik dit op internet gevonden heb. geweldig.
 • Geplaatst door Geesje Meijering
  Vanmiddag de gordelroosolie ontvangen. Meteen op blaasjes en rode vlekjes gedaan. Voelde gelijk na de tweede keer dat het goed voelt. We gaan vrijdag nog vakantie proberen te vieren, dus ga ik nog een keer 10 ml. bestellen. Geweldig en jammer dat ik het niet eerder heb geweten.
 • Geplaatst door Annelies Solomon
  Hallo 2 weken terug gordelroos op mijn gezicht (rechterkant) en op mijn hoofd gekregen. Heb virus remmende medicijnen gekregen en pijnstillers geslikt. Nu nog plekjes op mijn wenkbrauw en ik voel bobbeltjes op mijn hoofd en in mijn haar. Doet nog steeds pijn. Kan ik de olie nu nog gebruiken. Ook voor in het haar. Of is er mischien een shampoo daarvoor. Ik woon in engeland. Kan ik van hieruit bestellen? Gaarne hoor ik van u.
 • Geplaatst door Tjitske
  7 april begin van de middag belde ik Kamille&Co. Mijn man had voor de 2e keer in zijn leven weer gordelroos. De 1e keer is 20 jaar geleden, maar we herinneren ons nog haarscherp hoe ellendig dat was. De scherpe pijn en jeuk, wekenlang, De medicijnen van de huisarts, met nare bijwerkingen die nog lange tijd aanhielden. Dat wilde mijn man niet opnieuw meemaken, dus snel gegoogled of er alternatieve behandelmethoden zijn. Zo vonden we de gordelroosolie van Kamille&Co. Het was donderdag en ik voorzag dat de olie op zijn vroegst pas na het weekend zou arriveren. Terwijl de pijn meteen al heftig was. Ophalen is geen optie, als je honderden kilometers moet rijden. Dus Olga gebeld, verteld over de klachten. Een prettig, vertrouwenwekkend gesprek. Ze heeft de olie dezelfde middag nog opgestuurd en de volgende ochtend om 11.00u hadden we het in huis. Die dag 3x aangebracht, de volgende ochtend weer en 's middags ging het al een stuk beter. Na 2 dagen was de pijn helemaal weg. Alleen nog een beetje jeuk. De plekjes heelden mooi en nu (16 april) zitten er alleen nog wat vage roze vlekjes die hij niet meer voelt. Wat een geweldig middel. Heel veel dank, Olga!
 • Geplaatst door alain fiering
  Prachtige site
 • Geplaatst door Kamille&Co
  Omdat het plaatsen van een bericht niet lukte bij deze mevr. kreeg ik toestemming om dit bericht zelf in mijn gastenboek plaatsen. Mijn hartelijke dank daarvoor!

  Ik had een aanval van Gordelroos. Nooit eerder gehad, dus aanvankelijk ook niet geweten wat het was. Maar de huisarts zei dus: gordelroos. Met een voorschrift voor Virus remmende medicijnen naar huis gestuurd. Meteen op het internet gaan surfen en zoeken of ik hier ook homeopathisch iets kon aan doen, en dus ook op deze site terecht gekomen. Na enige over en weer ge-mail met Kamille &Co een flesje olie besteld met in het achterhoofd :"baat het niet dan schaadt het niet". Ik was al twee dagen die medicijnen aan het innemen voor ik het flesje olie in huis had. Voor ik begon te smeren werd ik alsmaar zieker, de pijn nam toe en ik kreeg ook koorts. Meteen na de eerste dag olie aanbrengen begonnen de "bobbeltjes" uit te drogen. De pijn werd ook duidelijk minder. Nu, na 10 dagen is de huid zo goed als volledig genezen, af en toe steekt het nog op die plek, maar ik heb goede hoop dat het mits verder olie aanbrengen helemaal over zal gaan. Dank U voor uw advies en uw snelle levering van de olie. Ik had ook baat bij het simultaan innemen van L Lysine denk ik. Alleen had ik daar een allergische reactie op : jeuk over heel mijn lichaam! Zonder dat er iets aan de huid te zien was. Daar ben ik dus mee gestopt.
  S.B.
 • Geplaatst door Irma visser
  Ik heb 2 jaar geleden al een bericht achtergelaten.
  Laat ik voorop stellen dat er een flesje gordelroosolie stand by in mijn ijskast staat.
  Een grote attentie als ik op vakantie ga niet vergeten gordelroosolie!!!!
  Dit keer is het weer raak, om de zoveel tijd, stress en ik denk zon, ik had er
  Gisteren met mijn gezicht maar 10 minuten ingezeten.
  Vanmorgen zit ik in de tuin mijn man zit naast mij hij zegt wat heb je aan de zijkant
  Van je neus? 2 centimeter van ooghoek
  Ik ga kijken in de spiegel en zie wat hij bedoeld en op mijn neus aan dezelfde kant 4 uitbraken bij elkaar.
  Ik wist hoe laat het was, maar had geen ervaring met gezicht, heel voorzichtig de zijkant van mijn neus ingesmeerd
  En op de neus. Ik kwam erachter dat ik mijn hele oog moet afdekken om dat zijstuk neus in te smeren,
  Insmeren heel voorzichtig na 10 minuten watje weg.
  Ik ben nu aan het einde van de dag 2x gesmeerd en het ziet er veel beter uit.
  Het voordeel is uitbraak en zo gauw mogelijk smeren dan breidt het niet uit.88n4zF9
  Als dit je voor de eerste keer treft ben je al wat verder eer dat je vaak gaat lezen en kijken op Google.
  Dit doe ik zeker 3x per dag gedurende een aantal dagen totdat alles verdwenen is.
  Voor mij is de gordelroosolie een "geschenk uit de hemel," temeer omdat ik inmiddels
  Jammergenoeg ervaring heb, als ik weer een uitbraak heb
  Op andere lichaamsdelen is het probleemloos aan te brengen ook op de neus, wist
  Niet dat je het daar ook op kom krijgen.
  Olga is geweldig! Advies en snelle levering super,!!!!
 • Geplaatst door Koos Timmer
  Op vakantie in Duitsland afgelopen zomer eind juli gegeven moment pijn en jeuk op mijn hoofd daar naar een arts geweest conclusie Gordelroos medicijnen gekregen maar eigenlijk weinig resultaat in Nederland naar een arts geweest ook een medicijn gekregen tegen zenuwpijn totdat in de site van kamille &eco bezocht een flesje gordelroosolie besteld naar 3a4 dagen vermindering van jeuk en pijn en nu is het helemaal verdwenen heeft mij geweldig geholpen.
 • Geplaatst door Giny Maessen
  Ik heb vanmiddag met U gebeld.
  Ik heb nog een vraag over lysine.
  Kan deze ook helpen?
  Of is dat niet nodig naast de olie?
  Groetjes
  Giny
 • Geplaatst door erna hectors
  Goedemiddag,

  Na wat googlen kwam ik uw website tegen.
  Al een half jaar lang heb ik last van een peesontsteking in mijn heup, heel erg pijnlijk en voel me er echt door belemmerd.
  Al 2 injecties in gehad en fysio.
  Heeft u misschien de remedie hier voor, zou fantastisch zijn !

  Met vriendelijke groet,
  Erna Hectors
 • Geplaatst door Claudia Horst
  Zeer tevreden over de gordelroosolie. Binnen een paar dagen niks meer te zien! Geen pijn en jeuk meer en nog belangrijker; geen littekens. Super
 • Geplaatst door J.L.C Minderhoud
  2 weken geleden heb ik advies gevraagd, over mijn probleem.
  Na het advies heb ik de PHN olie besteld, nou dit werkt gelijk, ik ben zogoed als van mijn probleem af.
  nogmaals hartelijk dank.
 • Geplaatst door Heleen Lodder
  Enkele weken geleden openbaarde zich gordelroos bij mij. De huisarts wilde me wel een smeerseltje voorschrijven , maar zei bij voorbaat al dat het waarschijnlijk niet zo veel zou doen. De eerste week had ik wat jeuk en verder ging het eigenlijk wel.
  Maar toen begon de ellende pas goed ! Ik ging me steeds beroerder voelen, had stekende pijn in de vlekken en kon er niet meer van slapen. De plekken bleven uitbreiden. Ten einde raad ben ik op internet gaan speuren en stuitte op de gordelroosolie op de website van Kamille en Co. Ik las al de positieve reacties en ben meteen gaan bestellen. Ik heb toen ook maar meteen een olie voor de Artritis Psoriatica in mijn handen besteld. Sorry Olga, ik ben onmiddellijk gaan smeren, zonder een testje aan de binnenkant van mijn elleboog te doen. Na TWEE maal smeren begon ik al verschil te voelen. Reeds de eerste nacht heb ik heerlijk doorgeslapen. Niet te geloven na al die ellende !!! Nu, na een dag of vijf de olie gebruikt te hebben kan ik zeggen dat de vlekken een heel eind verbleekt zijn. De jeuk was meteen weg. Er is nog één klein plekje over wat ik voel , maar niet ernstig. Dus heb ik nog een flesje besteld en blijf nog even smeren voor de zekerheid. De olie voor mijn handen voelt ook heerlijk en helpt tegen de pijn. Verder moet ik dat nog even afwachten. IK BEN ZEER TEVREDEN EN BLIJ MET DEZE ONTDEKKING.!!
 • Geplaatst door C.M.Mackenbach-Bogers
  Ik heb het een en ander gelezen over olie als nabehandeling van gordelroos. Hier loop ik al meer dan een jaar mee en de pijn is stukken minder maar nog steeds niet over. Is er met uw olie iets te bereiken wat betreft die stekende pijn?
 • Geplaatst door Brigitte van Scheijndel
  Ik liep al langer dan een maand met gordelroos na een bezoek bij de huisarts die het niet herkende kreeg ik prednisolon voorgeschreven dit leverde niets op, na afloop van de kuur werd uiteindelijk nog veel erger. Ik sliep al slecht en de jeuk ging vervolgens over in een brandende pijn. Ik had alles al geprobeerd zelfs tea tree olie maar daar droogt je huid uiteindelijk heel erg van uit. Uiteindelijk kwam ik de gordelroosolie tegen en in eerste instantie leken mij de beoordelingen allemaal wel erg onwerkelijk. Uiteindelijk wist ik niet meer waar ik het moest zoeken van de jeuk en de pijn en heb, nog steeds met enige scepsis, toch besteld eerst overlegd met Olga Hulzink (op zondag ! ) en kreeg ik ook nog voedingsadviezen via de mail erbij. Ik ben gelijk gaan smeren toen het binnen kwam en ik moet eerlijk bekennen dat al die positieve beoordelingen dus ECHT waar zijn!! Ik heb twee dagen gesmeerd met de gordelroosolie en ik heb afgelopen nacht voor het eerst weer door kunnen slapen. De jeuk is weg de huis hersteld en de pijn verdwijnt. Dit is gewoon DE OPLOSSING bij gordelroos.
 • Geplaatst door Irma visser
  Het vorige stukje bevat wat fouten, mijn iPad doet wel eens dingen die ik niet wil.
  2x uitslag bij borst gehad,
  1x op rug.
  Nu aan de achterkant van mijn bovenarms, net boven de elleboog, wist niet dat je ook daar een uitbraak kon krijgen en twee blaasjes vlakbij, maar dan op rug.
 • Geplaatst door Irma visser
  Jaren geleden ben ik in contact gekomen met Olga's na uitbraak gordelroos, geweldig resultaat.
  Nu is het zo bij mij van tijd tot tijd, is nu al weer anderhalf jaar gelden, krijg ik jeuk op een bepaalde plaats en denk je ik ben door een mug gestoken, binnen 24 uur heb je door, ik heb weer een uitbraak van gordelroos, wordt een plek van zeker 6 blaasjes en veel jeuk. De olie blijft in ijskast lang goed maar bijna altijd bestel ik na 14 maanden een nieuw flesje. Ik neem het flesje altijd mee op vakantie. Momenteel zit ik in Turkije en ja hoor een (muggenbult), weer een uitbraak, gelijk geëmmerd jeuk binnen 24 uur weg nog zeker een dag of tien smeten, de grootste ramp is dat als je ergens bent e. Je bent je flesje vergeten.
  Ik ben nu weer dankbaar, geen verpestte vakantie, Olga's geweldig dat je deze olie hebt uitgevonden. Zodra ik terug ben van vakantie heb ik weer een nieuw flesje nodig, groetjes Irma visser
 • Geplaatst door Konings
  Ik kon het niet meer aanzien dat mijn moeder van 88jaar al bijna 2 jaar huilde van de pijn van de zenuwpijnen van gordelroos
  Na zoeken op internet kwam ik bij camille&co terecht
  Heb mailtje gestuurd en werd zeer snel teruggebeld door mevr Olga die dezelfde dag nog een olie heeft gemaakt voor mijn moeder die zeer zwaar diabeet isen intramuraal verpleegd word
  Nadat het flesje dat ons toegestuurd bijna leeg was vroeg mijnmoeder zelf of ik weer kon bijbestellen
  Dus het heeft heel goed geholpen
  Langzaam aan leeft mn moeder weer op na 2 jaar zware pijn
  Dank u wel mevr Olga
  Wij bestellen volgende keer zeker weer bij
 • Geplaatst door Jacolien
  Heb Gordelroos olie besteld voor mijn moeder van 81 jaar had heel veel pijn geen jeuk!!!
  Erg veel blaasjes ,gebeld met jullie goed advies gehad.... snel binnen, gelijk erop gesmeerd na 2 x het middel erop gesmeerd te hebben de pijn aanzienlijk minder... ik geloof erin dat wonder middelen bestaan . dank je wel. Jacolien
 • Geplaatst door
  heb gordelroos opgelopen tijdens de kerst, na kontakt met de huidarts medikatie gekregen Maar die helpt bij lange na niet tegen de pijn. slapen doe ik Maar een uur of drie langer gaat niet wordt hier zolangzaam gek van en mijn vrouw ook.Bestel nu snel die olie om dat te proberen en dan Maar afwachten.
 • Geplaatst door J. Van Veen
  Ik heb op 30 januari bij jullie de gordelroosolie besteld met de vraag of het die dag nog opgestuurd kon worden. Gelukkig kon dat en het flesje kwam inderdaad nog op 31 december aan! Ik ben meteen begonnen met smeren en heb de hele avond bijna nergens meer last van gehad, terwijl ik die ochtend nog hevige zenuwpijnen en erge jeuk had. Ik ben heel dankbaar dat het zo snel opgestuurd kon worden en dat het zo goed heeft geholpen. Hierdoor heb ik een fantastisch Oud en Nieuw kunnen vieren met mijn geliefde. Wij hadden namelijk een diner in het hoogste restaurant in de omgeving met aansluitend een feest. Doordat de olie er op tijd was en zo goed werkt, kon ik een geweldige avond hebben. Duizend maal dank dus!
 • Geplaatst door B Kuijpers
  heb de gordelroosolie besteld voor mijn man.
  hij had flink last van een branderig gevoel. ik had het snel in huis, en zijn het meteen gaan gebruiken. en het werkt fantastisch, het brandend gevoel trekt weg. en het is niet helemaal weg ,maar dit gaat ook langzaam aan beter ,en is nu goed te hebben.bedankt.
 • Geplaatst door Dineke de Heer
  Na een week van gemene pijn, kreeg ik ineens uitslag op mijn buik, Gordelroos, maar wat ik van de huisarts kreeg bleek absoluut niet te helpen en ik deed geen oog dicht `s nachts, na verder speuren op internet, kwam ik gordelroosolie tegen. Na Supersnel antwoord en overleg met Olga, supersnelle levering! gelijk begonnen met smeren en vanaf de allereerste dag, was de jeuk en de pijn verdwenen. Aangezien ik een voor geuren overgevoelige man heb, had ik het er graag voor over om tijdelijk op zolder te slapen. Ongeveer na 2,5 weken, was mijn flesje bijna leeg, ik voelde nog een klein beetje waar het gezeten had, en bang dat het terug zou komen, snel toch nog een flesje besteld, en dat kwam de volgende dag, maar eigenlijk was het toen al niet meer nodig, de gordelroos was verdwenen! Geweldig snelle reactie van Olga en toezending van de flesjes, duizend maal dank daarvoor
 • Geplaatst door Fred Noorlander
  Sinds vrijdag de gordelolie gebruikt , nu drie dagen later word de pijn minder , wel heel vaak smeren,10 ml is nu bijna op ,is er nog een sterkere en meer inhoud van de verpakking?

  met vriendelijke groet Fred Noorlander
 • Geplaatst door Corrie Visser
  Ik heb de gordelroosolie besteld voor mijn buurvrouw. Wat erg om aan de zijlijn te staan als iemand gordelroos heeft, de dokter had alleen maar een zalfje wat niet hielp. Ik ben gaan zoeken of er iets was en gelukkig is er gordelroosolie. Vorige week de behandeling begonnen en het heeft geholpen. Het is nog niet helemaal weg maar de pijn en de jeuk is nu vol te houden. Gelijk maar een navulling besteld. Hartelijk bedankt voor de snelle levering.
 • Geplaatst door Rien
  Na een week van neurologische pijnen links onder in de rug, ontstond er onverwacht een heftige uitslag rond de gordel die samenging met hevige pijnen, jeuk en vorming van blaasjes gevuld met vocht ! Diagnose........Gordelroos ofwel Herpes Zoster.
  Pijnstillers en antidepressiva als Aminophylline gaven geen verbetering echter wel de bij Kamille & Co bestelde gordelroos olie ! Hoera en ontstond vrij snel herstel van de huid en de blaasjesvorming droogde eveneens snel in.
  De olie op de huid werkte zeer verzachtend en er was sprake van een lichte pijnstilling die in mijn situatie echter niet geheel afdoende was.
  Na dit besproken te hebben met Olga van Kamille & Co is er nog een olie "op maat gemaakt" welke specifiek op vermindering van de pijn werkte.
  Ook hier had ik veel baad bij!! Al met al hebben deze heilzame oliën een goed effect gegeven op wel een heel lastige kwaal !
  Team van Kamille & Co dank voor jullie inzet !!
 • Geplaatst door
  Op 22-08-\`13 gestart met de voor op mij op maat samengestelde Gordelroos olie, super snelle levering..bedankt daarvoor!! Heb er zeker profijt van gehad, ondanks de \"parfum\"lucht sterk aanwezig was...is dat het minste waar je aan denkt..als het maar helpt!! en dat ging goed...Heel blij !! dit middel via de site gevonden te hebben!! Gordelroos wens jeje ergste vijand nog niet toe Like jullie ook FB.. Groet Linda B.
 • Geplaatst door
  Geplaatst door Kamille&Co, Olga Hulzink
  29-07-2013 | 12.29
  Beste Joke,
  Je had een bericht in mijn gastenboek geplaatst, maar ik denk dat dit niet echt de bedoeling was omdat er zo veel persoonlijke informatie in stond. Je wilde mij het bericht vast per e-mail sturen. Ik heb het dus verwijderd, maar een klein gedeelte heb ik overgenomen en hieronder geplakt. Bedankt voor de mooie feedback! Olga, Kamille&Co

  \"Beste mevrouw Hulzink,
  Eindelijk stuur ik u een mail met mijn complimenten over de gordelroosolie, dus ik ben blij dat ik de olie in huis heb….ik wil u ook nog bedanken voor de snelle service en de vele informatie die in een brief verzonden was, goed om veel dingen te weten. Gordelroos is blijkbaar iets persoonlijks, de leeftijd, gezondheid enz., dus ik spreek nu voor mezelf, maar ik ben blij te lezen dat er zoveel ook mensen baat bij hebben dat ze de olie gebruiken, en dan nog wel met persoonlijk advies. belangrijk! Dank, en vriendelijke groet, Joke M.\"
 • Geplaatst door
  De Olie ter bestrijding van gordelroos is fantastisch.
 • Geplaatst door Ellen
  Nadat mijn moeder de roller bij gordelroos(gezicht) helemaal had opgebruikt schreef Kamille&Co o we nu mischien over zouden gaan op de olie voor de Postherpetische pijn waaraan mijn moeder inmiddels leed. Inderdaad leek Olga ook n goed idee. Na de supersnelle ontvangst bleek de olie toch te sterk;mailtje aan Olga en de volgende dag ontving mijn moeder al een mildere uitvoering en mocht de sterke ook houden voor eventueel later stadium. Is dat geen geweldige service?? Vinden wij zeker wel!! Fijn. Groet Ellen.
 • Geplaatst door Kamille&Co
  Op 5-02 werd deze vraag gesteld: "Kan de gordelroosolie ook bij kinderen gebruikt worden? En zo ja, vanaf welke leeftijd? met vriendelijk groet, Liesbeth"

  Ik heb haar natuurlijk een persoonlijk antwoord gestuurd, maar zal hier nog even aangeven wat de strekking ervan was.

  Iedere gorderloosolie wordt "op maat" gemaakt, dus er wordt rekening gehouden met leeftijd, mate van gezondheid etc., dus ook voor kinderen, zelfs kleintjes kan een olie samengesteld worden door niet alleen de dosering aan te passen, maar ook rekening te houden met de inhoudstoffen.......
 • Geplaatst door Marianne
  Ik heb ruim een week geleden de gordelroosolie en lysine besteld en meteen een dag later ontvangen.
  Kamille & Co, hartelijk dank voor de snelle service.
  Ik kan nu tot mijn grote vreugde zeggen dat je de plekjes alleen nog kan zien, wanneer je heel goed kijkt.
  Ik heb/had gordelroos in mijn gezicht.......
  En ik voel de plekjes alleen nog wanneer ik de olie erop smeer, omdat het dan even koud aanvoelt.
  Maar vanaf dat ik de olie heb gebruikt, is de jeuk en de pijn weggebleven.
  Ik ben heel enthousiast!

  Ook heb ik karité boter gekocht.
  Ook daar ben ik enthousiast over.
  Het is een soort boter die zacht wordt tussen je vingers en ik heb hem puur gebruikt omdat mijn huid helemaal krakelee was geworden. Na één dag was er al een zichtbare verbetering en na een paar dagen was mijn huis praktisch normaal.
  En het effect is blijvend voor een paar dagen zonder weer te smeren.........
  Dit heb ik nog nooit eerder gehad met body-milk of olie.
  Een aanrader dus.
 • Geplaatst door Jos van de Ven
  Na ontvangst van de olie ben ik meteen begonnen met smeren.
  Verbazingwekkend dat binnen een uur de jeuk en de pijn van de huid was verdwenen. Hierdoor voelde ik me meteen weer meer mens. Na vier dagen vallen de korstjes ook van de nieuwe huid.
 • Geplaatst door henk soeters
  bedank voor de snelle levering , gordelroos olie is grandioos , ik raad mensen in mijn omgeving dit middel aan
 • Geplaatst door Tio
  Ik heb zeer goede reacties gelezen over gordelroos olie Dat stelt je wel gerust want het kan zeer pijnlijk zijn. Als ik mensen in mijn omgeving ken die ook zoiets doormaken zal ik dit middel aanraden.
 • Geplaatst door Elisabeth Philips
  Kan de gordelroosolie ook bij kinderen gebruikt worden?
  En zo ja, vanaf welke leeftijd?

  met vriendelijk groet, Liesbeth
 • Geplaatst door Lisette van der Stelt
  Zeer tevreden over de gordelroos olie !!!
  Bedankt voor de snelle levering !!
  Met vriedelijke groet, Lisette v/d Stelt.
 • Geplaatst door Sandra Fun
  Na 3 dagen de gordelroosolie gebruikt te hebben, is de jeuk EN de pijn helemaal verdwenen, wat een wondermiddel!! Bedankt Olga, voor de snelle reactie en aflevering! Sandra.
 • Geplaatst door T.Kuipers
  Mijn man heeft héél goede ervaring met de gordelroosolie.
  Hij heeft omdat de olie op was bijna 2 dagen niet kunnen smeren, en heeft dit duidelijk gemerkt qua pijn en dat de huid minder soepel was. Dankzij de snelle levering en het goede advies van Olga zien wij het nu weer ROOSKLEURIG in.
  Wij zullen de olie zeker aanraden!!!!
  Olga bedankt
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.